rode balk 1 07tris

Zit je in het zesde leerjaar en zoek je een fijne school met een groot zorgbeleid en een warme schoolcultuur?

Aangezien we geen infoavond voor de leerlingen van het 6de leerjaar en hun ouders kunnen/mogen organiseren, kan u via deze link een digitale voorstelling vinden van de Deinse scholen en hun studieaanbod.

Rondleiding

De klassieke openpoortdagen mogen niet doorgaan.
Je kan een rondleiding aanvragen via deze link van de afspraakmodule. De rondleidingen zijn volledig coronaproof. Maximum 3 personen per gezin en enkel mogelijk na afspraak. Het maximum aantal leerlingen in 1A is 90.

Wens je nu al in te schrijven? Dat kan. We vragen dan om alle gegevens in te vullen in deze link. Wij nemen dan telefonisch contact op.
Neem ook een kijkje naar de digitale voorstelling van onze studierichtingen. Daar staan de lessentabellen, de keuzegedeeltes ... en vertellen de afdelingsverantwoordelijken over de inhoud van elke richting. De nieuwe richtingen van het derde jaar zijn nog in opbouw.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op 09 381 63 63.

Zit je al in het secundair maar ben je op zoek naar een andere studierichting op een warme school?

Ben je goed in talen?
Misschien eerder beter met cijfers en economisch inzicht?
Of je wil je eigen kleding ontwerpen en creatief bezig zijn?
Toch liever jongeren en/of mensen met een beperking helpen en bijstaan?
Eerder je computerskills aanspreken en daarin verder gaan?
Je hebt ambitie of zélf iets te beginnen? Een eigen winkel of je eigen business?
 
Onderstaande foto geeft onze studierichtingen weer in de vernieuwde structuur van het secundair onderwijs, voor leerlingen die in september in het eerste, tweede of derde jaar instromen. 
NIEUW in ons derde jaar: BEDRIJFSWETENSCHAPPEN (= economie met 4 u wiskunde, doorstroomrichting) en TOERISME (onder voorbehoud).
 folder pagina 14
 
 
Dit zijn onze studierichtingen voor wie in september in het vierde, vijfde, zesde of zevende jaar wil instromen.
folder pagina 15

  

balk bekijk ons studieaanbod 01 01

  

kl afb bloem met woordenBIS Onze school door de ogen van ...
Onze leerlingbegeleiders aan het woord
Ons studieaanbod vanaf 2021

  

rode balk faq tris

Respect

Iedereen is anders. Iedereen verdient het nodige respect. Eén van de peilers van ons pedagogisch project is respect hebben voor elkaar. Dit schooljaar willen we dit item extra in de verf zetten op school door er een jaarproject rond uit te werken.

De thema's diversiteit en respect staan in dit project centraal. In de Groene Zaal hangen twee grote fotocollage's die deze thema's in beeld brengen. Wij hopen dat ze iedereen er elke dag aan herinneren hoe belangrijk het is respect te hebben voor de eigenheid van elke mens.

In de godsdienstles(sen) zal dieper op het jaarproject diversiteit/respect ingegaan worden. Op 5 november organiseren we bovendien over de middag een groot debat met de directie en het ondersteunend personeel rond respect. We nodigen alle leerlingen en leerkrachten uit om hieraan deel te nemen. De plaats van afspraak is het auditorium. 

De week van 4 t.e.m. 10 november is de Week van het Respect. We staan tijdens deze week zoveel mogelijk stil bij respect, wat dit betekent, hoe we anderen kunnen tonen dat we dit voor hen hebben.

In de loop van het schooljaar zullen we focussen op deze twee thema's. Verschillende acties en activiteiten rond respect en diversiteit zullen  georganiseerd worden, leerkrachten en opvoedend personeel zullen extra letten op respect in mondeling en schriftelijk taalgebruik van leerlingen. Positief gedrag zal benoemd en bevestigd worden, wat beter kan, zal bijgestuurd worden.

 jaarthema respect

Activiteiten

Alle activiteiten en nieuws van onze school kan je volgen op de onze facebookpagina!

Onze droom!

Onze droom? Elke leerling laten groeien in een warme, open sfeer met onderwijs van de 21ste eeuw.

Sint Vincentius

 

Enkele voorbeelden van projecten die de waarden van ons pedagogisch project in de praktijk brengen. 

co teachingvlindersclilleestraining

 

Ondernemen kan je leren!

Is ondernemen iets voor jou? Neem dan snel een kijkje op dit filmpje..

 
What do you want to do ?
New mail