Info en inschrijven

rode balk 1 07tris

Zoek je een fijne school met een groot zorgbeleid, interessante studierichtingen en een warme schoolcultuur?

Wenst u ook kennis te maken met onze school? 

Op de volgende momenten staat onze poort open voor u!

  • dinsdag 16 augustus van 16 uur tot 19 uur
  • donderdag 18 augustus van 16 uur tot 19 uur
  • maandag 22 augustus van 9 uur tot 12 uur

We voorzien voor iedereen een persoonlijke rondleiding en kennismaking met ons studieaanbod, pedagogisch project, infrastructuur... Ook de keuzeprojecten in het eerste jaar worden voorgesteld.
U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.
We kijken er naar uit u te ontmoeten! 

 

Digitale info

Jaarlijks nodigen we toekomstige eerstejaars en hun ouders uit naar onze infoavond. Dit is een samenwerking tussen het VTI en de Leiepoortgroep. De infoavond kon dit schooljaar niet fysiek doorgaan. Daarom voorzagen we een digitaal alternatief. Tijdens een infovideo kan u meer te weten komen over de modernisering en stelt elke Deinse katholieke school zijn studieaanbod en klemtonen voor. Bekijk hier het digitaal infomoment. 

 

Van elk studierichting bestaat er een digitale voorstelling. Klik hier voor de filmpjes en lessentabellen.Ben je goed in talen?
Misschien eerder beter met cijfers en economisch inzicht?
Of je wil je eigen kleding ontwerpen en creatief bezig zijn?
Toch liever jongeren en/of mensen met een beperking helpen en bijstaan?
Eerder je computerskills aanspreken en daarin verder gaan?
Je hebt ambitie of zélf iets te beginnen? Een eigen winkel of je eigen business?


Heb je nog vragen of wens je een persoonlijk gesprek? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op 09 381 63 63 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Voor het schooljaar 2022-2023 zijn de richtingen 5 Office en Logistiek, 5 Retail en Logistiek en 5 Retail en visual merchandising volzet op maandag 4 juli 2022 om 9 uur.
Voor het schooljaar 2022-2023 zijn de richtingen 6 Office en Logistiek, 6 Retail en Logistiek en 6 Retail en visual merchandising volzet op donderdag 7 juli 2022 om 11uur.