Wil je actief betrokken zijn bij de school van je kind, ben je een duivel-doet-al, een creatief brein of gewoon een ge├źngageerde mama/papa, dan ben jij de persoon die we zoeken!

Je kan ons steeds contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als ouders willen wij...

 • mee-dragen
  De ouderraad ondersteunt activiteiten van de school en wil ouders in contact brengen met elkaar. Dit kan bijvoorbeeld door een startactiviteit te ondersteunen bij het begin van het schooljaar of warme drank aan te bieden bij het afhalen van het kerstrapport.
 • mee-praten
  De ouders zijn vertegenwoordigd in de schoolraad waar samen met directie, leerkrachten en leerlingen de werking van de school besproken wordt. Het bestuur van de ouderraad komt 3 ├á 4 maal per jaar samen om de werking en de activiteiten te bespreken.
 • mee-vieren
  Op het eetfestijn in het voorjaar biedt de ouderraad een helpende hand.
 • samen-vormen
  De ouderraad organiseert infoavonden voor de ouders bijvoorbeeld over gehoorschade bij jongeren. Jaarlijks organiseert de ouderraad een sportactiviteit of wandeling gecombineerd met een gezellig samenzijn.
 • samen-scholen
  Bij het begin van dit schooljaar ontvangen alle leerlingen een fluohesje. Dit wordt gesponsord door de ouderraad.