Banner

Zoek je een fijne school met een groot zorgbeleid, interessante studierichtingen en een warme schoolcultuur?

Wenst u ook kennis te maken met onze school? 

Op de volgende momenten staat onze poort open voor u!

  • dinsdag 16 augustus van 16 uur tot 19 uur
  • donderdag 18 augustus van 16 uur tot 19 uur
  • maandag 22 augustus van 9 uur tot 12 uur

We voorzien voor iedereen een persoonlijke rondleiding en kennismaking met ons studieaanbod, pedagogisch project, infrastructuur... Ook de keuzeprojecten in het eerste jaar worden voorgesteld.
U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.
We kijken er naar uit u te ontmoeten! 

Digitale info

Jaarlijks nodigen we toekomstige eerstejaars en hun ouders uit naar onze infoavond. Dit is een samenwerking tussen het VTI en de Leiepoortgroep. De infoavond kon dit schooljaar niet fysiek doorgaan. Daarom voorzagen we een digitaal alternatief. Tijdens een infovideo kan u meer te weten komen over de modernisering en stelt elke Deinse katholieke school zijn studieaanbod en klemtonen voor. Bekijk hier het digitaal infomoment. 

 

Studieaanbod

Van elk studierichting bestaat er een digitale voorstelling. Klik hier voor de filmpjes en lessentabellen.
Ben je goed in talen?
Misschien eerder beter met cijfers en economisch inzicht?
Of je wil je eigen kleding ontwerpen en creatief bezig zijn?
Toch liever jongeren en/of mensen met een beperking helpen en bijstaan?
Eerder je computerskills aanspreken en daarin verder gaan?
Je hebt ambitie of zélf iets te beginnen? Een eigen winkel of je eigen business?

Voor het schooljaar 2022-2023 zijn de richtingen 5 Office en Logistiek, 5 Retail en Logistiek en 5 Retail en visual merchandising volzet op maandag 4 juli 2022 om 9 uur.
Voor het schooljaar 2022-2023 zijn de richtingen 6 Office en Logistiek, 6 Retail en Logistiek en 6 Retail en visual merchandising volzet op donderdag 7 juli 2022 om 11uur.
  Studierichtingen SV

 
Dit zijn onze studierichtingen voor wie in het schooljaar 21-22  in het vierde, vijfde, zesde of zevende jaar wil instromen.
studierichtingen pag15 april 2021 01
 

  

balk bekijk ons studieaanbod 01 01

  

kl afb bloem met woordenBIS Onze school door de ogen van ...
Onze leerlingbegeleiders aan het woord
Ons studieaanbod vanaf 2021

  

rode balk faq tris

 

Doedagen

In maart worden de doedagen georganiseerd. Leerlingen uit het zesde leerjaar van verschillende lagere scholen komen dan kennismaken met het secundair onderwijs. 
Leerlingen, die de workshop "Creatief met modestoffen" en "Escape the Cl@ssroom" op onze school hebben gevolgd, vinden de foto's terug op onze facebookpagina.

Respect

Iedereen is anders. Iedereen verdient het nodige respect. Eén van de pijlers van ons pedagogisch project is respect hebben voor elkaar. Dit schooljaar willen we dit item extra in de verf zetten op school door er een jaarproject rond uit te werken.

De thema's diversiteit en respect staan in dit project centraal. In de Groene Zaal hangen twee grote fotocollage's die deze thema's in beeld brengen. Wij hopen dat ze iedereen er elke dag aan herinneren hoe belangrijk het is respect te hebben voor de eigenheid van elke mens.

In de godsdienstles(sen) zal dieper op het jaarproject diversiteit/respect ingegaan worden. Op 5 november organiseren we bovendien over de middag een groot debat met de directie en het ondersteunend personeel rond respect. We nodigen alle leerlingen en leerkrachten uit om hieraan deel te nemen. De plaats van afspraak is het auditorium. 

De week van 4 t.e.m. 10 november is de Week van het Respect. We staan tijdens deze week zoveel mogelijk stil bij respect, wat dit betekent, hoe we anderen kunnen tonen dat we dit voor hen hebben.

In de loop van het schooljaar zullen we focussen op deze twee thema's. Verschillende acties en activiteiten rond respect en diversiteit zullen  georganiseerd worden, leerkrachten en opvoedend personeel zullen extra letten op respect in mondeling en schriftelijk taalgebruik van leerlingen. Positief gedrag zal benoemd en bevestigd worden, wat beter kan, zal bijgestuurd worden.

 jaarthema respect

Activiteiten

Alle activiteiten en nieuws van onze school kan je volgen op de onze facebookpagina!

Onze droom!

Onze droom? Elke leerling laten groeien in een warme, open sfeer met onderwijs van de 21ste eeuw.

Sint Vincentius

 

Enkele voorbeelden van projecten die de waarden van ons pedagogisch project in de praktijk brengen. 

vlindersco teachingleestraining

 

Ondernemen kan je leren!

Is ondernemen iets voor jou? Neem dan snel een kijkje op dit filmpje..