Zoek je een fijne school met een groot zorgbeleid, interessante studierichtingen en een warme schoolcultuur?

Digitale info

Jaarlijks nodigen we toekomstige eerstejaars en hun ouders uit naar onze infoavond. Dit is een samenwerking tussen het VTI en de Leiepoortgroep. Elke Deinse katholieke school stelt zijn studieaanbod en klemtonen voor. Helaas kan de infoavond niet fysiek doorgaan. Wel kan u intekenen om een digitaaal bestand te ontvangen waarin elke school wordt voorgesteld. De link zal u doorgestuurd worden op 2 februari.

Graag op voorhand intekenen via dit inschrijvingsformulier.

Onze richtingen in een handig overzicht:

 overzicht studierichtingen versie juni 2021.

Naar goede gewoonte organiseren wij jaarlijks een eetfestijn. In 2020 kregen wij voor het laatst de kans jullie te ontvangen op onze school, wat door corona op dit moment helaas niet mogelijk is.

Daarom stellen we jullie met veel trots als alternatief onze take-awayformule ‘paSTa tonight’ voor.  De leerlingen van het domein Voeding en Horeca zullen hun uiterste best doen om jullie in huiselijke kring culinair te laten genieten van diverse huisbereide pastagerechten, af te halen op vrijdagavond 4 februari. Het aanbod en de praktische afspraken vind je terug in onderstaande uitnodiging.
Inschrijven kan via deze link.

De opbrengst gaat dit jaar naar de inrichting van de nieuwe ontspanningsruimte voor onze leerlingen in de nieuwbouw blok A.

We hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen op ons afhaalmoment!

 

voorkant paSTa

achterkant paSTa