Een lesdag is een erg intensief gebeuren. Het is dan ook goed dat de leerlingen tussen de middag eens kunnen ontspannen.

Wij bieden als school een hele waaier aan activiteiten aan. Deze opsomming is zeker niet volledig, maar geeft al een goed beeld van wat er allemaal gebeurt. Leest u even mee.

Schaken

Een middag per week kan je schaken in de taalklas. We hebben een aantal nieuwe schaakborden gekocht.

Gezellig Gezelle

Voor de leerlingen in de eerste graad is er Gezellig Gezelle. Tijdens de middagpauze bieden wij aan de leerlingen van de eerste graad de mogelijkheid om boeken te lezen en gezelschapsspelen te spelen, dit op eenvoudig afgeven van de leerlingenkaart. Dankzij de ouderraad hebben wij het aanbod fraai kunnen uitbreiden.

Internetklas

De internetklas staat onder toezicht en begeleiding van leerkrachten open tijdens de middagpauzes , dit van 12.05 uur tot 13.00 uur.

Sport

      middagsport page0001

Amnesty international 

De werkgroep Amnesty International organiseert de Schrijf-ze-vrij-dagen. Hou de microfoonmededelingen hierover in de gaten.

Lokaal zesdes (spiegelzaal)

De zesdes hebben een eigen ontspanningsruimte waar ze zich kunnen vermaken met o.m. tafelvoetbal. Er hangt in het lokaal een reglement.

Leerlingenraad

De leerlingenraad organiseert regelmatig activiteiten tussen de middag. De leerlingenraad informeert tijdig en hangt affiches uit. Zeker te volgen!

Creatief project

In het kader van creatieve projecten komen leerlingen en leerkrachten vaak tussen de middag samen.

Sport op de speelplaats

De school heeft veel sportvelden op de speelplaats. In het leerlingensecretariaat zijn voetballen en basketballen verkrijgbaar.

Milieuraad

De milieuraad organiseert regelmatig activiteiten die zij aankondigen via affiches en microfoonmededelingen. Denken we maar aan hun startactiviteit en de dikke truiendag. 

Doodgewoon keuvelen

Er is nog zo veel meer te beleven op school. En je kan uiteraard steeds een gezellige babbel slaan op de vele zitbanken op de speelplaats.