uitnodiging infodag

Op zondag 23 april gaat onze infodag door van 10 uur tot 12 uur en van 13.30 uur tot 17 uur. Tijdens een persoonlijke rondleiding kan u kennismaken met ons studieaanbod en wat onze school nog meer te bieden heeft.

Extra inschrijvingsmoment

  • Vrijdag 31 maart van 16 uur tot 19 uur

Gelieve voor dit extra inschrijvingsmoment een afspraak te maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De capaciteit voor het eerste leerjaar a en b is bepaald op 150 leerlingen met een maximum van 48 leerlingen in het eerste leerjaar b.
De capaciteit voor 5 Sociale en technische wetenschappen, optie facilitaire wetenschappen is bepaald op 14 leerlingen.
De capaciteit voor 5 Chemie en 5 Techniek-wetenschappen is bepaald op 14 leerlingen.

carin 6ha

Dianta uit 6 haarzorg aan het woord: "Net voor de paasvakantie trokken we naar Middelkerke. Wat is daar te doen, zal je denken? We werken in school met de haarproducten van Carin, dus was het ook wel eens tof om op bedrijfsbezoek te gaan. Met de trein naar Oostende, tjoeke tjoeke tuut. Van daaruit stapten we over op een tram richting Middelkerke. We werden zeer hartelijk ontvangen door Dominique en Lynn, 2 teamleden van het bedrijf. Na een welkomstdrankje kregen we een korte, maar krachtige uitleg over het bedrijf. Zo is Carin een op en top Belgisch bedrijf, opgestart door 2 eigenaars (de √©ne met het idee en de andere met het geld). We stroomden door naar het fabrieksgedeelte, waar je zag hoe alles geflest en gevuld wordt. Zeker interessant om te zien wat we op onze klanten hun haar aanbrengen. Vermoeiend voor onze voetjes, maar zeer leerrijk. Na een heerlijk belegd broodje mochten we ons eigen haar eens in de watten leggen. Het ging van paars naar blond en bruin haar en van een kopje krullend haar naar een mooi glanzende brushing.  Nadat de klus geklaard was, gaven we een zeer grote DANKUWEL en kregen we een leuke goodiebag met haarproducten. Moe, maar met een goed gevoel, keren we terug naar Deinze. Bedankt, Carin!"

bourgoyen 4tso

De voorbije 2 weken hebben de leerlingen van 4 tso de handen uit de mouwen gestoken om beheerswerken uit te voeren in het prachtige natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen in de rand van Gent. Deze activiteit wordt jaarlijks georganiseerd door de milieuwerkgroep en sluit naadloos aan bij de leerstof ecologie die de leerlingen krijgen in de vakken natuurwetenschappen (stw) en biologie (tw). Dit jaar werden de vele knotwilgen in het reservaat gesnoeid en moest er bijgevolg enorm veel hout afgevoerd worden. Veel leerlingen hebben deze taak met veel enthousiasme op zich genomen. Daarnaast moesten er ook heel wat boompjes geplant worden. De milieuwerkers waren bijzonder tevreden over de inzet die onze leerlingen getoond hebben!