Gelieve als nieuwe leerling je identiteitskaart of een kleefstrookje van het ziekenfonds mee te brengen voor het rijksregisternummer. Breng ook je laatste rapport mee.

Inschrijvingen tijdens de zomervakantie

  • Zaterdag 1 juli tot en met zaterdag 8 juli
  • Woensdag 16 augustus tot en met woensdag 30 augustus

Op weekdagen van 14 uur tot 19 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uur

De capaciteit voor het eerste leerjaar a en b is bepaald op 150 leerlingen met een maximum van 48 leerlingen in het eerste leerjaar b.
De capaciteit voor 5 Sociale en technische wetenschappen, optie facilitaire wetenschappen is bepaald op 14 leerlingen.
De capaciteit voor 5 Chemie en 5 Techniek-wetenschappen is bepaald op 14 leerlingen.

parijs 4bsoOnze leerlingen oefenen tussen de lessen door ook hun 'globetrotterkwaliteiten': zoals elk schooljaar hebben ze rondgeneusd in o.a. Brussel, Gent, Brugge, Antwerpen, Lille, Londen, Canterbury en ... Parijs!

De tweedaagse naar Parijs (na 4 tso was nu 4 bso aan de beurt) is traditiegetrouw de laatste buitenlandse reis van het schooljaar. Eén woord: genieten!

apen rechtbank 6bsoOp maandag 22 mei brachten de leerlingen van 6bso een bezoek aan Antwerpen. De Sinksefoor en de Meir lieten we even voor wat het was, de uitstap gaf ons een andere kijk op de samenleving.

In de voormiddag kregen we meer uitleg over de werking van het gerecht. Dankzij de gidsen werd ons duidelijk dat naast het plegen van diefstallen ook bouwovertredingen geen lachertje zijn. Enkele leerlingen kregen zelfs de kans om zelf in de schoenen te stappen van openbaar aanklager, voorzitter van de rechtbank of beklaagde.

In de namiddag kregen we onder een stralende zon een inkijk op de leefwereld van chassidische joden en mochten we even proeven van de Chinese en Afrikaanse cultuur.