Carte Ensemble

De ouderraad organiseert op zaterdag 3 maart vanaf 18.00 uur een grandioze kaartavond voor alle leerlingen, ouders, grootouders, vrienden… De avond vindt plaats in de Magrittezaal van Leiepoort campus Sint-Hendrik.

Bedoeling is dat je die avond een of meerdere kaartspelen naar keuze kan spelen met een vaste kaartgroep of met verschillende vrienden. Enkel dus kaartspelen zoals manillen, bieden… maar ook kaartvariaties op bekende gezelschapspelen zoals kolonisten of uno … noem maar op zolang het met kaarten te maken heeft. Wij zorgen voor de nodige kaartspelen en varianten, maar als je zelf een bepaald kaartspel thuis liggen hebt, breng het gerust mee.

In je kaart-vriendengroep “uw company” kan je vrij kiezen als je met een inleg speelt voor een prijs of niet. Volwassenen (+18) kunnen met een inleg spelen voor flessen Straffe Hendrik, jongeren (-18 en leerlingen) spelen voor een lekker zakje snoep exclusief van bij Hocus Pocus Toverbol!

Per company, dus per 4 spelers, wordt aan elk een inleg gevraagd, voor de jongeren is dit 1 euro per persoon en voor de volwassenen is dit 2 euro per persoon. De 2 winnaars ontvangen elk een jeton die ze op het einde van hun kaartavond kunnen inruilen tegen een Straffe Hendrik of een zakje snoep.

Wij zorgen alvast voor een leuke sfeer, een borrelnootje staat alvast op tafel ter verwelkoming. Tijdens de kaartavond zorgen we voor frisdranken, wijn en bier. Als een klein hongertje opsteekt, dan hebben we verse hotdogs in de aanbieding met of zonder sausje. We werken met aangepaste drankkaarten, zo kan u gemakkelijk betalen voor alles, enkel de inleg wordt apart verrekend per tafel.

Inschrijven kan via onderstaande link, u kan zich alleen inschrijven, per 2, 3 of 4 personen. Schrijft u in met minder dan 4 personen, dan zoeken wij voor u binnen de andere inschrijvingen naar een company en laten u dit weten op de avond zelf. Dus graag zeker op voorhand inschrijven!

Klop en doe (ga) mee ! 

Schrijf u hier in.

Zaterdag 3 maart 2018 vanaf 18.00 uur

Leiepoort Campus Sint-Hendrik - Magrittezaal

Guido Gezellelaan 105

9800 Deinze

Op zoek naar ons muzikaal erfgoed

Woensdagmorgen waren een groep enthousiaste leerlingen in de Aula getuige van een schoolconcert met Herman en Rosita Dewit. Herman en Rosita spelen sinds 1968 volksmuziek met ’t Kliekske en gaven honderden concerten in binnen- en buitenland. Als duo brengen zij een sterk visueel en humoristisch programma waarin zij een unieke reeks van gerecycleerde muziekinstrumenten en een aantal volksmuziekinstrumenten presenteren. De perfecte manier om kennis te maken met ons cultureel erfgoed.


15 foto's

Trots presidium toont opbrengst Music for Life

Onze leerlingenraad sloot 2017 in schoonheid af: onder zijn impuls haalden de leerlingen 600 euro op voor een zelfgekozen goed doel. Ze organiseerden hiervoor verschillende acties waarbij ze onder meer zelfgebakken koekjes, cakes en taarten verkochten. Daarnaast konden de leerlingen ook warme chocomelk krijgen (mét mini-marshmallows) en ook de werkgroep Sport droeg zijn steentje bij: ze verkocht hotdogs tijdens de opening van het basketbaltoernooi. 

Ze schonken de opbrengst van dit alles, via de Warmste Week van Studio Brussel, aan Finado – een vzw die zich inzet voor kinderen uit Ethiopië, Vietnam en Haïti en ervoor zorgt dat ook zij naar school kunnen gaan. Met het geschonken geld bouwen, renoveren en verzorgen zij de inrichting van schoolgebouwen. Voor meer info over het goede doel kan je op hun website terecht (http://www.finado.be).

 

We wensen iedereen een zalig Kerstfeest toe en een fijne eindejaarsperiode. Geniet van de vakantie.

 

Onze school is open tijdens de kerstvakantie op volgend moment: vrijdag 5 januari 2018 van 9.00 tot 11.00 uur.

 

Gelieve een afspraak te maken via e-mail als u een directielid wenst te spreken.