We hebben een succesvolle infodag gehad op zondag 11 maart 2018. We mochten 323 kandidaat-leerlingen ontvangen.

U wenst alsnog in te schrijven? Dat kan. U kan telefonisch contact nemen om een inschrijving te organiseren: 09 386 13 76.

Onze school is ook open op volgende extra inschrijvingsmomenten:

  • dinsdag 24 april 2018, van 17.00 uur tot 20.00 uur
  • zaterdag 26 mei 2018, van 9.00 uur tot 12.00 uur

U hebt interesse in onze school en u wenst een brochure te ontvangen van de school? Bezorg ons uw gegevens via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen dat de brochure opgestuurd wordt.

U had graag een persoonlijke rondleiding gekregen? Geen probleem: contacteer de directeur van de eerste graad, de heer John Caron op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor inschrijvingen in de tweede graad kan u de directeur van de tweede graad contacteren, de heer Koen Vermeulen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor inschrijvingen in de derde graad contacteert u mevrouw Karla De Ruyck, directeur derde graad, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wenst u meer te weten over het onthaalbeleid op onze school, raadpleeg dan het dossierH via deze link.

De capaciteit voor het schooljaar 2018-2019 in het eerste leerjaar a is bepaald op 240 leerlingen.

Het aanbod van het eerste leerjaar a ziet er als volgt uit: 

Meer info hierover kan u ook vinden in ons DossierH over het vernieuwde aanbod in het eerste leerjaar via deze link.

De leerlingen kunnen kiezen tussen taal & media, Latijn of wetenschap.

Daarnaast kunnen de leerlingen in het keuzegedeelte taal & media en wetenschap ook kiezen voor versterking of verdieping van Frans en wiskunde. In het uur versterking wordt de leerling versterkt door extra oefeningen en uitleg bij de leerstof. In het uur verdieping wordt de leerstof verdiept door het aanbieden van uitdagender oefeningen en opdrachten.