Leerlingenraad verrast met levende kicker

Terug naar overzicht

Levende kicker

 

De maand mei is in andere jaren een topmaand bij ons op school. In het voetbaltoernooi nemen leerlingen het tegen elkaar op om te bepalen welke klas zich tot schoolwinnaar mag kronen en – nog belangrijker – om de meest getalenteerde voetballers te verzamelen die vervolgens het duel aangaan met een delegatie van leerkrachten (die al weken angstig naar de match vooruitkijken). Verder vindt ook ons festival La Rocka in deze tijd van het jaar plaats, waar eeuwige roem en het respect van medeleerlingen op het podium te vergaren vallen en waar je ook gewoon een leuke tijd kan hebben met je vrienden.

Van al deze zaken kon er nu, omwille van gekende redenen, geen sprake zijn. Om het schooljaar toch enigszins leuk af te sluiten, gingen we op zoek naar een alternatief. We vonden iets dat tegelijk én coronaproof is én min of meer aansluit bij wat we anders organiseren: levende kicker. Voor wie er zich niet onmiddellijk iets bij kan voorstellen: zoek het even op en je zult zien dat leerlingen op een veilige afstand van elkaar een uitdagend en plezierig spel konden spelen.

De ‘attractie’ stond op school van 17 t.e.m 31 mei en klassen kregen tijdens een uur lichamelijke opvoeding de kans om zich aan een partijtje te wagen. De zesdejaars deden dit in een afzonderlijke les met hun klasleraar. Plezier verzekerd! Hierdoor hebben we het schooljaar toch nog op een positieve noot beëindigd.

 

De leerlingenraad  

 

Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com

Terug naar boven

Terug naar overzicht