Ouderraad trakteert eerstejaars op gezellig ontbijt

Terug naar overzicht

Gezellig ontbijt

 

Woensdagochtend 2 juni 2021, een stralende lenteochtend. De leerlingen van het eerste jaar werden na een lange periode van strikte coronaregels verwend met een gezellig ontbijt. Tijdens het eerste lesuur konden ze samen met hun klasbubbel genieten van een drankje, twee koffiekoeken en enkele stukken fruit. Met een lekker pakketje in handen, klaargemaakt en voorbereid door de ouderraad van Leiepoort campus Sint-Hendrik, konden de leerlingen smullen in open lucht.

Het ‘Gezellig ontbijt’ was dit jaar een leuk en verbindend alternatief voor het gezond ontbijt, dat traditiegetrouw georganiseerd wordt in februari, in het kader van de lessen natuurwetenschappen waar o.a. gewerkt wordt rond gezonde voeding. Omwille van Corona dreigde het ontbijt weg te vallen, maar door de recente versoepelingen kon op het einde van het schooljaar toch nog een alternatief uitgewerkt worden.

Het was genieten voor iedereen: de leerlingen, de leerkrachten, maar ook de directie en de ouderraad zijn blij dat het moment toch kon doorgaan.

 

Inge Vyncke (ouderraad)

 

Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com

Terug naar boven

Terug naar overzicht