Op de agenda

Terug naar overzicht

Op de agenda

 

Poëzieavond

Leiepoort campus Sint-Hendrik nodigt u graag uit naar hun poëzieavond op donderdag 30 januari 2020 om 19.30 uur. U kan genieten van een wervelende, intieme, grappige en ontroerende voorstelling. Een honderdtal leerlingen brengen poëzie onder begeleiding van beeld en muziek met als thema ‘durf dichter’. We maken ook de winnaars van de poëziewedstrijd bekend. Tijdens de pauze en na de voorstelling bieden we poëtische hapjes en drankjes aan tegen zachte prijzen. De voorstelling vindt plaats in de aula Magna van de kapel Sint-Hendrik. Tickets kosten 5 euro voor volwassen en 3 euro voor voor jongeren onder 18 jaar.

 

Modernisering eerste graad

Op 1 september 2020 gaat de modernisering van het secundair onderwijs verder in het tweede jaar. Hierop zijn we reeds goed voorbereid. In ons boeiend aanbod is er ruimte voor de drie kernwoorden van de modernisering: verkennen, versterken en verdiepen. Kennismaken met het gemoderniseerde aanbod kan op verschillende momenten.

 

Op dinsdag 4 februari en woensdag 5 februari 2020 om 19.30 uur bent u van harte welkom op onze infoavond. Tijdens een plenaire sessie vertellen we meer over de modernisering en stelt elke Deinse katholieke school zijn studieaanbod en klemtonen voor. Nadien kan u tijdens een informele receptie vragen stellen.

Locatie: Buurtcentrum De Rekkelinge, Desiré Delcroixtraat 1A, 9800 Deinze

 

Op zondag 15 maart 2020 van 9.30 uur tot 17.00 uur bent u van harte welkom op onze openpoortdag. Tijdens een persoonlijke rondleiding kan u kennismaken met het studieaanbod, de drie keuzegedeeltes in het eerste jaar, het opvoedingsproject, de infrastructuur, het zorgbeleid, de vele activiteiten …

Locatie: Leiepoort campus Sint-Hendrik, Guido Gezellelaan 105, 9800 Deinze
Ook de andere campussen van de Leiepoortgroep kan u die dag bezoeken.

 

In maart organiseren we de doedagen op onze school. In samenwerking met de basischolen uit de ruime regio krijgen de leerlingen van het zesde leerjaar de kans om via werkwinkels kennis te maken met onze school en het studieaanbod.

 

Oud-leerlingenavond

Op vrijdag 6 maart 2020 om 19.30 uur organiseert Leiepoort campus Sint-Hendrik  een oud-leerlingenavond voor iedereen die 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40 én 50 jaar is afgestudeerd aan het Sint-Hendrikscollege, het Vrij-Handelsinstituut, het Instituut Zusters Maricolen, het SHZMI of Leiepoort campus Sint-Hendrik. 

We posten over een paar weken meer praktische (betalings)info over de reünie, maar we willen iedereen ook graag een papieren uitnodiging sturen. Daarvoor zijn we vooral op zoek naar adressen van mensen die afgestudeerd zijn in 2000, 1995, 1990, 1980 en 1970. Ook van de mensen die afgestudeerd zijn in 2005, 2010 & 2015 en ondertussen verhuisd zijn, zouden we graag hun nieuwe adres hebben.  

 

Terug naar boven

Terug naar overzicht