• Current
free joomla slider

Leerlingenraad stelt nieuw presidium voor

Om het werkjaar op gepaste wijze af te sluiten organiseerde de leerlingenraad op vrijdag 24 mei 2019 een bedankingsreceptie voor de leden, de begeleiders en alle helpende handen. Het geschikte moment om ook het nieuwe presidium voor volgend schooljaar voor te stellen. Victor Van de Moortele blijft voorzitter en Lena Van Welden blijft ondervoorzitter. Louis De Poortere wordt penningmeester en Romy Soreyn wordt secretaris. Edward Raes neemt afscheid. Dank ook aan de begeleiders Marlies De Groote, Marieke Voet, Stefaan Gaudissabois en Brecht Vanseveren.

 

2021 planningsagenda coverDe drie Leiepoortscholen en het VTI Deinze gebruiken dezelfde planningsagenda. Elk jaar zitten directieleden samen om de vorm en de inhoud te bepalen. Het feit dat de vier scholen in Deinze dezelfde planningsagenda gebruiken, helpt de leerlingen om bij een eventuele heroriĆ«ntatie toch een gelijkaardig systeem van plannen en organiseren te kunnen behouden.

Jaarlijks zoeken we ook een fraaie cover. Vaak doen we beroep op leerlingen hiervoor. Dit jaar heeft een leerling uit Leiepoort campus Sint-Hendrik de cover ontworpen. Zoƫ Van Hulle vond inspiratie op de fiets (het favoriete vervoermiddel toch wel als leerling) langs de Leie en knipoogde ook even naar Roger Raveel.