• Current
free joomla slider

Beste oud-leerling

Ben je de voorbije jaren afgestudeerd of ben je reeds een tijdje afgestudeerd op Leiepoort, campus Sint-Vincentius en ben je benieuwd om jouw school en leerkrachten van toen terug te zien. Geen nood!

Voor het tweede keer op rij organiseren we een praatcafé voor alle oud-leerlingen die op onze school zijn afgestudeerd op vrijdag 26 april 2019.

Kom gezellig een babbeltje slaan met oud-leerkrachten en oud-leerlingen bij een heerlijk frietje.

Het praatcafé is open vanaf 19 uur.

 

Elke maandagmiddag vergadert onze leerlingenraad in lokaal T101. Alle geïntresseerde leerlingen kunnen op om het even welk moment van het schooljaar aansluiten bij deze groep enthousiastelingen. Samen met de leerkrachten Virginie Van Houtte, Ellen Baete en Vicky Van de Walle organiseert de leerlingenraad elk jaar tal van activiteiten zoals een leuke actie rond Sinterklaas, een rozenverkoop op Valentijn, warme chocomelk tijdens de pauzes in de winter, een verkoop van vers fruit in de lente, een actie voor het goede doel ... Alle ideeën komen van de leerlingen zelf.  Niets moet, veel mag. Daarnaast is er ook regelmatig overleg met de directie en worden onderwerpen met het beleidsteam besproken. Jaarlijks trekken enkele leerlingen ook naar Brussel voor een discussiesalon in het Vlaams Parlement. Daarnaast krijgen de leerlingen in de leerlingenraad de kans workshops rond vergaderen, activiteiten organiseren, reclame maken ... te volgen.

Wie meer informatie wil, kan zich richten tot de verantwoordelijke leerkrachten.

foto leerlingenraad