Op zondag 23 april gaat onze infodag door van 10 uur tot 12 uur en van 13.30 uur tot 17 uur. Tijdens een persoonlijke rondleiding kan u kennismaken met ons studieaanbod en wat onze school nog meer te bieden heeft.

Extra inschrijvingsmoment

  • Vrijdag 31 maart van 16 uur tot 19 uur

Gelieve voor dit extra inschrijvingsmoment een afspraak te maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De capaciteit voor het eerste leerjaar a en b is bepaald op 150 leerlingen met een maximum van 48 leerlingen in het eerste leerjaar b.
De capaciteit voor 5 Sociale en technische wetenschappen, optie facilitaire wetenschappen is bepaald op 14 leerlingen.
De capaciteit voor 5 Chemie en 5 Techniek-wetenschappen is bepaald op 14 leerlingen.

bourgoyen 4tso

De voorbije 2 weken hebben de leerlingen van 4 tso de handen uit de mouwen gestoken om beheerswerken uit te voeren in het prachtige natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen in de rand van Gent. Deze activiteit wordt jaarlijks georganiseerd door de milieuwerkgroep en sluit naadloos aan bij de leerstof ecologie die de leerlingen krijgen in de vakken natuurwetenschappen (stw) en biologie (tw). Dit jaar werden de vele knotwilgen in het reservaat gesnoeid en moest er bijgevolg enorm veel hout afgevoerd worden. Veel leerlingen hebben deze taak met veel enthousiasme op zich genomen. Daarnaast moesten er ook heel wat boompjes geplant worden. De milieuwerkers waren bijzonder tevreden over de inzet die onze leerlingen getoond hebben!

kangoeroewedstrijd

Naar jaarlijkse gewoonte namen de leerlingen van 1 en 2 tw op donderdag 16 maart deel aan de Kangoeroewedstrijd.
Een wiskundewedstrijd waar 83457 Vlaamse leerlingen uit 1033 scholen aan deelnemen. Deze wedstrijd wordt wereldwijd op dezelfde dag georganiseerd. De concentratie was heel groot. Een dikke pluim voor onze deelnemers voor hun inspanning want ze moesten in een tijdspanne van 75 minuten het juiste antwoord proberen te vinden op de 24 meerkeuzevragen.