• Current

Info- en inschrijvinsmomenten tijdens de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie is er een info- en inschrijvingsmoment op dinsdag 27 december 2016 van 16.00 uur tot 19.00 uur en op dinsdag 3 januari 2017 van 16.00 uur tot 19.00 uur. Je kan hiervoor telefonisch een afspraak maken op
09 381 63 63.

 

Activiteiten

Alle activiteiten en nieuws van onze school kan je volgen op de onze facebookpagina!

 

Gouden zaak opent op de Markt in Deinze

De leerlingen van 7 Retailmanagement en Visual Merchandising van Leiepoort campus Sint-Vincentius openden op 10 november de pop-upstore La Vie en Or - ‘klein geschenk, groot gebaar’ - op de Markt 85 te Deinze.

Het idee kwam er na een grondig marktonderzoek naar de nieuwe trends in de verkoop. Mensen willen meer en meer genieten van de kleine dingen, vandaar dat onze keuze voor het assortiment gevallen is op allerlei kleine artikelen zoals gezellige theelichtjes, originele kaartjes, heerlijk ruikende geurstokjes en bruisballen, schitterende juwelen,… We beperken ons aanbod tot een aantal kleuren die op dit moment echt in zijn zoals rosé, goud, zilver, wit en zwart. ‘La Vie en Or’ slaat niet alleen op de goudkleurige artikelen van ons assortiment. Elk artikel die u in onze zaak vindt, wordt een kostbaar geschenk voor uzelf of voor iemand anders.

Pascal Cornelis stelt voor de tweede maal het pand, waar zijn vrouw Fanny jarenlang de succesvolle kledingzaak Hautekeete Fashion openhield, ter beschikking voor onze pop-upstore. Het is een heel geschikte, moderne winkelruimte waar we de kans krijgen om de leerstof die we in de klas krijgen toe te passen in de praktijk. Op deze manier doorlopen we alle fasen van de opstart tot en met het afsluiten van een eigen zaak. De pop-upstore is een Leeronderneming, een initiatief van UNIZO Stichting Onderwijs & Ondernemen.

Armand, Emily, Chelsy, Gilles, Lode en Sarah verwelkomen jullie graag in La Vie en Or van maandag tot en met zaterdag van 10.00 u – 12.00 u en van 13.00 u tot 17.30 uur en dit tot en met 31 januari.

IMG 1670